Washington DC.

Vi gillade NY, men vi absolut alskar Washington DC! Ungefar varldens vackraste stad. Eller ja, i alla fall USAs... I jamforelse med NY och dess skyskrapor snackar vi skonhet pa en helt annan niva. Hade det inte varit for att vi bor pa varldens ackligaste hostel (vi skojar inte, tva amerikanska tjejer som rest landet runt sa att det har var det varsta de sett) hade vi nog stannat langre. Men som det ar nu forkortade vi besoket och drar imorgon till NASHVILLE. Nicolina ar lycklig, helt lyrisk. Och vi tror minsann att nagra musikalskade darhemma laser det med ett litet avundsjukt sinne. Vi drar dit over natten imorgon och kommer alltsa komma fram onsdag morgon for att stanna en dag och sedan bege oss till Atlanta. Oroa dig inte MammAnn, vi ska sjalvklart njuta av annu mer gospel dar!

Vad har vi gjort har idag i regnet da forutom insett att staden ar underbar? Vi har sett i princip ALLT, tom ett musem (kors i taket, skont for er foraldrar att hora att era dottrar har blivit lite allmanbildade?). Vita huset, Washinton monument, Capitol Hill, Arlington Cemetery, Pentagon, JFK's grav, you name it! Vi ar nojda, och rekommenderar staden varmt!

Internet kostar, gotta go!

Puss pa er!

To our english friends: We love Washington DC, going to Nashville tomorrow since the hostel is TERRIBLE!

Kommentarer
Postat av: Lärbropappan

Hallå hallå!!!

Nashville är ju Countryns mecka bara så ni vet! Man kan inte va i Nashville utan att ha lyssnat på Country live, eller och köpt med sig nåt roligt till sin countryälskande pappa i synnerhet Jonny Cash

2010-03-30 @ 06:41:42
Postat av: Natta

Aaaaaah, vem har inte hallit till mycket i Nashville om inte var alskade Dolly Parton! :D "Duhn du du duhn.. Tumble out of bed and stumble to the kitchen, pour myself a cup of ambition and yawn and stretch and try to come alive" Nu kommer jag tralla pa den tills ni lamnar countryns mecka!



Ha det underbart! <3

2010-03-31 @ 22:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0